Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، جاماسب نوزری مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، ارائه خدمات الکترونیکی به دانشجویان را در شرایط کرونا بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: بستر سامانه سجاد این امکان را به ما داد که در شرایط دشواری مانند کرونا بتوانیم خدمات خود را بدون توقف ادامه دهیم و مشکلی در پاسخ به درخواست‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: انجام موارد درخواستی دانشگاه‌ها به شیوه الکترونیک مانند پرونده‌های مطرح در شورای موارد خاص، به رسیدگی به این پرونده‌ها سرعت بخشیده است. در سال ۱۳۹۹ تعداد ۹۴۸ پرونده کمیسیون موارد خاص مورد رسیدگی قرار گرفت که با توجه به تعداد پرونده‌های شورای موارد خاص در سال ۱۳۹۲ که ۳۲۸ پرونده بوده است تعداد پرونده‌های مورد بررسی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۲ نزدیک به ۳ برابر رشد داشته است.

نوزری، بهره‌مندی از سامانه سجاد را در افزایش صحت و درستی مدارک تحصیلی موثر دانست و گفت: نتیجه استفاده از این سامانه، بسیاری از رفت و آمدها و مسافرت‌های شهری و بین شهری جهت تأیید مدارک تحصیلی برای ترجمه حذف شده است که خود رضایت بالای مخاطبان را به همراه داشته است.

وی افزود: هم اکنون تمام فرآیند میهمانی و انتقال دانشجویان از مرحله ثبت‌نام دانشجو تا موافقت دانشگاه‌های مبدا و مقصد از طریق سامانه سجاد انجام می‌شود و در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۱ هزار درخواست در بستر سامانه سجاد مورد بررسی و پاسخ‌گویی قرار گرفته است. همچنین در خصوص انتقال دانشجویان ایرانی از دانشگاه‌های خارج به داخل، با توجه به شرایط کرونا و مجازی شدن آموزش در اکثر دانشگاه‌های دنیا، با کاهش روبه رو بوده است و تعداد پرونده‌های مورد بررسی در این زمینه در سال ۱۳۹۹ برابر با ۸۸ درخواست بوده است.

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: اصلی‌ترین رویکرد و خط مشی این اداره‌کل، سیاست گذاری کلان، تفویض اختیار و تمرکززدایی از انجام امور خدمات آموزشی، رفاهی و انضباطی به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و به‌ویژه دانشگاه‌های معین استان‌ها و پرداختن به نظارت بر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

نوزری، استفاده از سامانه سجاد برای هر یک از خدمات و تفویض اختیار و تمرکززدایی را از برنامه‌های در حال اجرای این اداره کل در سال ۱۴۰۰ دانست و گفت: در همین راستا آیین‌نامه‌های مربوط به شورای بررسی موارد خاص بازنگری شد که با تفویض اختیار به شوراهای دانشگاهی و استانی همراه بوده و این آیین‌نامه برای اجرا ابلاغ شده است.

وی افزود: آیین‌نامه انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور متقاضی انتقال به دانشگاه‌های داخل نیز بازنگری و با افزایش اختیار و تسهیل امر در انتقال، به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است. همچنین آیین‌نامه‌های همیار دانشجو و میهمانی و انتقال دانشجویان دوره‌های کاردانی و کارشناسی نیز تهیه و بازنگری آنها انجام شده است و فرآیند لازم برای ابلاغ را طی نموده که به زودی به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: الف

کلیدواژه: انتقال دانشجویان امور دانشجویان دانشگاه ها سامانه سجاد موارد خاص آیین نامه پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی

ایسنا/کردستان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی با اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در سراسر کشور فعال است.

علی سروری‌مجد، امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: حوادث اخیر در دانشگاه‌های آمریکا نشان داد، وقتی مسئله انسانیت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می‌شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می‌گیرد.

وی افزود: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و فلسطین در میدان حاضر و نسبت به دشمن مشترک ثابت‌القول و محکم ایستاده‌اند.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در ایام میلاد حضرت مسیح(ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در همین راستا یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد که خروجی بسیار مفید و مؤثری داشت.

وی، به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد روند قابل قبول و خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی