Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده با بیان اینکه راه اندازی سامانه سجاد کمک کرد تا منازل مسکونی در حریم رودخانه و نقاط حادثه خیز ساخته نشود، گفت: امید داریم با امکانات وتجربه‌ای که کسب شد، در حوادث آتی کیفیت کمک‌رسانی‌ را بالا ببریم. تاریخ انتشار: 22:12 - 26 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۸۷۱۸ امیر شجاعان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به اهمیت راه اندازی سامانه سجاد در کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده کشور بیان کرد: در راه اندازی سامانه سجاد بیشتر دنبال این بودیم که اطلاعات دقیق از آسیب‌هایی که سیل به استان‌ها وارد کرده را گردآوری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در سامانه سجاد به ریزترین اطلاعات ممکن درباره خسارات سیل اشاره شده است، توضیح داد: اگر در سامانه، خسارت یک جاده ۱۱ هزار کیلومتری ثبت شده بسیار دقیق مشخص است که از کدام نقطه تا کدام نقطه بوده است.         بیشتربخوانید:  آماده باش برای مواجهه با سیلاب‌های احتمالی / ۵ سد تحت تاثیر بارش‌های روزهای آینده میزان آمادگی برای مقابله با سیلاب چقدر است

مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه مناطق سیل‌زده گفت: یکی از کار‌های مهمی که انجام شد اینکه محل‌های آسیب‌دیده را در نقشه مشخص کردیم که مثلا اگر پلی آسیب دیده دقیقا در کدام نقطه جغرافیایی قرار دارد و مربوط به کدام تقسیمات کشوری است. 

شجاعان یادآور شد:از پژوهشکده قضایی هم برای صحت خسارات اعلام شده در سامانه سجاد استفاده کردیم. چنانچه اگر زمینی بر اثر سیل دچار خسارت شده بود نقاط چهار گوش زمین را GPS زدیم و این نقاط در سامانه وارد شد و آن را به پژوهشکده قضایی دادیم و آنها نیز این نقاط را روی نقشه‌هایی قضایی انداخته و از طریق ماهواره مشخص کرده‌اند که این‌ موقعیت‌ها در کجا واقع شدند؛ آیا سیل در آن منطقه دخالتی داشته یا خیر و محصولی در این نقاط کشت شده بوده یا خیر.

وی با بیان اینکه راه اندازی سامانه سجاد کمک کرد تا منازل مسکونی در حریم رودخانه و نقاط حادثه خیز ساخته نشود، بیان کرد: امید داریم با امکانات و تجربه‌ای که در سیل فروردین ماه کسب شد، در حوادث آتی کیفیت کمک‌رسانی‌ را بالا ببریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تقسیمات کشوری نقشه های فضایی زمین های کشاورزی حریم رودخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد

ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه تفاهم‌نامه ای بین وزارت راه وشهرسازی و ستاد کل نیروهای مسلح منعقد شده است، گفت: طبق این تفاهم نامه برنامه ریزی برای ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی نیروهای مسلح انجام شده و به زودی روند ساخت این واحدها آغاز می شود.

وی افزود: در قالب این تفاهم نامه ساخت مسکن برای کارکنان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در شهرهای بروجرد، خرم‌آباد، بندرعباس و شیراز توافقاتی انجام شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد:  بخش عمده ای از پروژه های نهضت ملی مسکن از طریق تفاهم نامه و به صورت مشارکتی  ساخته می شود و بخش دیگه ای از پروژه ها هم به در قالب تفاهم نامه ساخته می شود که با اعطای زمین ازسوی  دستگاه ها مسکن برای متقاضیان ساخته می شود.

وی توضیح داد: پیش از این وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی بیش از ۲۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن برای خانواده‌های نیروی مسلح خبر داده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی در گیلان صادر شد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • شهروندان از تردد و توقف در حریم رودخانه ها خودداری کنند
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • تخلیه آب منازل مسکونی و رهاسازی ۳۰ خودروی گرفتار در آبگرفتگی های دزفول