Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: بیش از ۳۰ هزار و ۸۰۰ پرونده کشاورزان خسارت دیده از سیل استان مورد ارزیابی قرار گرفته و در سامانه جامع اطلاعات دولت بارگذاری شده است.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا بازدار با اعلام این خبر، اظهار کرد: بعد از وقوع سیل فروردین ماه سال‌جاری در لرستان و ابلاغ مصوبه هیئت وزیران مبنی بر پرداخت خسارت به کشاورزان و بهره‌برداران و تولیدکنندگانی که بر اثر سیل خسارت دیده بودند، روند مستندسازی و تشکیل پرونده کشاورزان خسارت دیده با مشارکت و همکاری بیش از ۱۳۰ نفر از کارشناسان و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با عنایت به اینکه پژوهشگاه فضایی وزارت کشور اطلاعات فضایی را رصد می‌کند که این خسارات در پهنه سیل قرار گرفته‌اند یا خیر، بعد از رفت و آمدهای زیاد تمام مواردی که ایراد و اشکال بر آن‌ها وارد بود توسط مجموعه همکاران سازمان جهاد کشاورزی استان مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت و مجدداً در سامانه سجاد بارگذاری شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ مورد جامانده از پرونده خسارت کشاورزان در جهاد کشاورزی وجود ندارد و پرونده‌ها در سامانه آماده پرداخت است.

بازدار اضافه کرد: بیش از ۳۲۰۰ پرونده با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به کشاورزان خسارت دیده پرداخت شده و ۲۴ میلیارد تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت در نظر گرفته شده و تاکنون بالغ بر ۸ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان پرداخت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خسارت سیل به کشاورزی سیل جهاد كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۴۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند

ایسنا/گلستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان در خصوص بروز بیماری در مزارع سیب زمینی هشدار داد و گفت: کشاورزان اگر در مزارع خود آب‌ماندگی دارند حتماً برای خروج آن از سطح مزارع اقدام کنند زیرا رطوبت بیش از حد باعث پوسیدگی غده سیب زمینی می‌شود.

علی اکبر مهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: کشاورزان گلستانی در مجموع امسال ۳۸۰ هزار هکتار گندم، ۴۸ هزار و ۵۰۰ هکتار کلزا، ۸۵ هزار هکتار جو، ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار سیب زمینی، ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندر قند، هزار و ۵۰۰ هکتار باقلا، هزار و ۳۰۰ هکتار نخودفرنگی و ۷ تا ۱۰ هزار هکتار محصولات پاییزه علوفه‌ای در مزارع خود کشت کرده‌اند.

وی در خصوص میزان خسارت زنگ زرد در مزارع گلستان گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی و آموزش‌های ترویجی جهاد کشاورزی و سم پاشی‌هایی که کشاورزان در مزارع خود داشتند، بیماری زنگ زرد تا حدود زیادی کنترل شده ولی حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گندم مناطق شرق استان و کوهستانی که تازه در مرحله پنجه زنی و ساقه دهی هستند در مراحل بعدی امکان درگیری با بیماری زنگ زرد را دارند که در آن مناطق نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از یک میلیون تن گندم، ۱۰۰ هزار تن کلزا، ۱۶۰ هزار تن جو، ۱۴۰ هزار تن سیب زمینی و ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن چغندر قند از سطح مزارع گلستان برداشت شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه سم پاشی اولیه تاکنون در بیش از ۹۰ درصد اراضی زیر کشت سیب زمینی معادن ۴ هزار و ۸۰۰ انجام شده است، اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد سطح کشت سیب زمینی در استان گلستان رقم جیلی است که این رقم سیب زمینی و به طور کلی ارقام دیررس‌تر نسبت به بیماری بادزدگی مقاوم‌تر هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه میزان درجه هوا نسبت به بلند مدت و سال قبل بیشتر شده که به موجب آن زمان رسیدگی گندم جلو افتاده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال گندم در مزاع شمال گلستان ۱۰ روز زودتر از سال‌های قبل برداشت شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند