Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، امیر شجاعان گفت: در سامانه سجاد(سامانه جامع امداد و بازسازی دولت) ارتباط‌مان با سازمان‌ها و دستگاه‌هایی است که متولی بازسازی بوده یا خسارت‌هایی به آنها وارد شده است که بایستی این خسارت‌ها در سامانه سجاد دقیق و مکان محور وارد شوند.

وی با بیان اینکه برای ثبت اطلاعات در این سامانه زمان مشخصی در نظر گرفته شده است گفت: سامانه سجاد پایان مرداد ماه بسته خواهد شد و بعد از این تاریخ اطلاعات جدیدی ثبت نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تقریبا اطلاعات بیشتر دستگاه‌های مربوطه وارد شده است، اما هنوز برخی از استان‌ها و دستگاه‌ها در حال ورود اطلاعات هستند که بایستی آنها هم در این یکی دو روزه باقی مانده تا پایان مرداد، فعالیتشان را به اتمام برسانند.

مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده اضافه کرد: برآوردهای اولیه به صورت کلی صورت گرفته است اما برای اینکه دقت بالاتر رود، جزیی‌ترین خسارات به طور دقیق توسط دستگاه‌های ذیربط، مشخص و ارزیابی شده و اطلاعات وارد سامانه می شود. همچنین همزمان که اطلاعات دریافت می‌شود اعطای تسهیلات، کمک‌های بلاعوض و برنامه ریزی برای انعقاد قرارداد پروژهای بازسازی انجام شده است.

وی تصریح کرد:تا 20 مرداد فرصت داده‌بودیم که مدارس خسارت دیده دراین سامانه ثبت شوند اما دستگاه‌ها و استان‌ها اعلام کردند که زمان کافی نیست و نمی‌توانند در این مدت این اطلاعات را وارد کنند، به همین جهت زمان ثبت اطلاعات را تا پایان مرداد ماه افزایش دادیم.

شجاعان در پاسخ به اینکه کدام دستگاه‌ها هنوز نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه سجاد اقدام نکرده‌اند،گفت:تقریبا اغلب دستگاه‌ها اطلاعاتشان را وارد کرده‌اند، اما در برخی از استان‌ها که خسارت‌های بسیاری به آنها وارد شده ،تیم‌های برآورد خسارات زمین‌های کشاورزی هنوز دقیق نتوانستند میزان خسارت را برآورد کنند که امیدواریم برآورد آنها تا پایان مرداد به اتمام برسد.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده سامانه سجاد سامانه جامع امداد و بازسازی دولت امیر شجاعان مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده سامانه سجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهرامی ظهر دوشنبه در جلسه مدیریت بحران آب به میزبانی سالن جلسات فرمانداری شهرستان سمنان ضمن بیان اینکه نیمی از چاه‌های آب این شهر بیش از پنج دهه قدمت دارند، ابراز داشت: پنجاه درصد این چاه‌ها به مرمت و بازسازی نیاز دارند.

وی ضمن بیان اینکه سمنان از جمله شهرهای با تنش آبی مطرح شده است، افزود: برای رفع این موضوع نیازمند همراهی دستگاه‌های متولی هستیم.

فرماندار سمنان ضمن بیان اینکه علاوه بر دستگاه‌ها مردم نیز باید در مورد مصرف زیاد آب آگاه شوند، ابراز داشت: ترویج مدیریت مصرف با اطلاع رسانی گسترده در دستور کار باید قرار گیرد.

بهرامی ضمن بیان اینکه شهروندان پر مصرف جریمه خواهند شد، تصریح کرد: علاوه بر آن قطع اشتراک آب نیز در انتظار شهروندان پر مصرف خواهد بود.

وی ضمن بیان اینکه تعدیل و مناسب سازی شبکه توزیع آب در دست اقدام قرار دارد، افزود: هدف از این اقدام بهبود آبرسانی به شهروندان است.

کد خبر 6098225

دیگر خبرها

  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • سامانه بارشی امروز وارد استان می‌شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می شود
  • وضع آب و هوا ؛ از فردا سامانه بارشی به کشور وارد می شود
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار