Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حیدر نعمتی روز شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: با توجه به خسارت سیل بهار ۹۸ به واحدهای صنفی و صنعتی استان بر اساس آمار اعلامی ۲۲۴ واحد شامل ۲۰ واحد صنعتی، ۲۹ واحد معدنی و ۱۷۵ واحد صنفی به مبلغ ۳۵۳ میلیارد ریال دچار خسارت شده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به اعلام قبلی سازمان صنعت، معدن و تجارت و شهرک صنعتی استان تا فردا مهلت دارند نسبت به ثبت دقیق اطلاعات خواسته شده واحدهای صنعتی و صنفی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار ایلام خواستار ثبت به موقع اطلاعات این واحدها در سامانه سجاد توسط کارشناسان مربوطه شد تا حقی از کسی ضایع نشود.

نعمتی افزود: همچنین بانک‌های عامل استان باید با مرکز مکاتبه و سهم خود را از میزان پرداخت خسارت‌های واحدهای صنعتی کسب تکلیف کنند تا در کوتاه‌ترین زمان خسارت این واحدها پرداخت شود.

وی گفت: با توجه به ابعاد سیل فروردین ماه ، شناسایی افراد سیل زده ، ثبت نام آنها و برآورد خسارت‌ها در سامانه سجاد اکنون کار پرداخت تسهیلات بلاعوض یا کم درصد به ۱۰ هزار نفر از کشاورزان ایلامی توسط بانک کشاورزی استان آغاز شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با ثبت دقیق اطلاعات در سامانه هرچه سریع‌ تر وضعیت کمک در قالب پرداخت تسهیلات یا تمدید آن به مجریان واحدهای صنفی و صنعتی مشخص شود.

به گزارش ایرنا، ۲ موج بارشی سیلابی در تعطیلات نوروز امسال باعث بروز خرابی‌های متعددی در حوزه زیرساخت‌های عمرانی، شهری، روستایی، عشایری، ابینه، زیربخش های کشاورزی و … استان ایلام شد.
بیشترین خسارت‌ها به مناطق چم شیر عرب رودبار سیروان و ماژین دره شهر وارد شد.

۷۱۷۷/۶۱۱۹

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن