Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی بیجاری روز چهارشنبه در نشست کارگروه بخش کشاورزی (قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده استان) افزود: پیش بینی می‌شود ۱۵ هزار کشاورز و بهره برداری استان در این سامانه ثبت نام کنند.

وی گفت: بر اساس تصویب نامه هیأت وزیران به منظور جبران خسارت یاد شده مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سود و کارمزد چهار درصد در کشور پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: این تسهیلات از طریق بانک‌های عامل با معرفی جهاد کشاورزی و استانداری ذیربط بین خسارت دیدگان با لحاظ پوشش بیمه‌ای واحدهای خسارت دیده و با ضمانت زنجیره‌ای پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: بر اساس تصویب نامه هیأت وزیران بدهی، معوقات و چک برگشتی احتمالی خسارت دیدگان به بانک‌ها مانع از دریافت این تسهیلات نخواهد بود.

بیجاری بیان کرد: به ازای هر یک هکتار اراضی زراعی و باغی هر کدام ۵۰ میلیون ریال، هر واحد دامداری کوچک عشایری و روستایی ۱۰۰ میلیون ریال، دام سبک هر رأس پنج میلیون ریال و دام سنگین ۳۰ میلیون ریال تسهیلات جبران خسارت پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه آبزی پروری به ازای هر هکتار استخر ماهی گرم آبی ۵۰ میلیون ریال و سردابی تا ۵۰۰ میلیون ریال، ایستگاه پمپاژ آب تا ۵۰ میلیون ریال، در بخش طیور به ازای هر واحد مرغداری گوشتی ۲۰۰ میلیون ریال، مرغ مادر ۱۸ میلیارد ریال و جوجه کشی سه میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: بر اساس تبصره یک هیأت وزیران، برای آن دسته از اراضی زراعی و باغی و واحدهای تولیدی که بر اثر سیل با رانش زمین کاملاً شسته شده و یا به طور کامل نابوده شده‌اند پس از بررسی میدانی به پیشنهاد جهاد کشاورزی و تصویب قرارگاه بازسازی و نوسازی منتطق سیل زده تصمیم گیری می‌شود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: بر اساس سیل فروردین و اردیبهشت ماه گذشته ۸۲۵ هکتار اراضی دیم، هشت هزار و ۲۸۹ هکتار اراضی زراعی آبی و هفت هزار و ۶۸۴ هکتار اراضی باغی استان دچار خسارت شد.

وی افزود: همچنین در این مدت ۶۵۱ رأس دام سبک و سنگین، یکهزار و ۲۱۶ دامداری عشایری، روستایی و صنعتی، ۱۵ واحد مرغداری گوشتی، ۳۰ حلقه چاه، بیش از ۳۳۴ رشته قنات و ۲۸ دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی نیز دچار خسارت سیل شد.

بیجاری بیان کرد: مجموع خسارت وارده سیل به بخش کشاورزی استان ۵۲۰ میلیارد تومان برآورد شده است که ۹۵ میلیارد تومان تسهیلات جبران خسارت به استان ابلاغ شده است.

وی اظهار داشت: تسهیلات جبران خسارت سیل در اختیار بانک‌های عامل ملت، سپه، ملی، کشاورزی، توسعه تعاون، صادرات، تجارت و رفاه کارگران قرار می‌گیرد و بین کشاورزان توزیع خواهد شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تاکید کرد: مبنای پرداخت تسهیلات بر اساس ثبت نام خسارت دیدگان در سامانه سجاد خواهد بود.

وی پیشنهاد داد: کمک‌های بلاعوض با رضایت خسارت دیدگان به عنوان سهم متقاضی در صندوق توسعه بخش کشاورزی شهرستان لحاظ و سهم دولت (۴۹ درصد) از اعتبارات تملکی استان تأمین شود.

بیجاری ادامه داد: کمک‌های بلاعوض با رضایت خسارت دیدگان برای اجرای پروژه‌های عام المنفعه مانند مرمت و بازسازی قنوات، خطوط انتقال آب و سایر هزینه شود.

وی یادآور شد: کمک‌های بلاعوض و تسهیلات به صورت شناور در استان باشد و در شهرستان با عنایت به تکمیل پرونده در سامانه سجاد از کمک‌های بلاعوض بهره مند شوند یا ۵۰ درصد توزیع شهرستانی و الباقی متمرکز در استان تا پس از بررسی روند جذب تعیین تکلیف شوند.

در این نشست فرمانداران شهرستان‌های خراسان جنوبی نیز از طریق ویدئو کنفرانس پیشنهادات، نظرات، مشکلات و دیدگاه‌های خود را در ارتباط با نحوه توزیع تسهیلات جبران خسارت به کشاورزان بیان کردند.

۷۵۵۷* ۶۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل کشاورزی تسهیلات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه جدید بارندگی به خراسان جنوبی

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی از ورود سامانه جدید بارندگی از اواخر وقت فردا دوشنبه به استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سمیه لطفی با اعلام این خبر اظهار داشت: شرایط جوی امروز به نسبت پایدار است، اما در برخی نقاط به ویژه شهرستان‌های سربیشه، درمیان و زیرکوه احتمال وقوع رگبار و رعد و برق کماکان وجود دارد و از فردا افزایش ابر در منطقه رخ می‌دهد و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه فعالیت توده هوای ناپایدار جوی را شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: در بارندگی‌های سامانه اخیر بیشترین میزان بارش ثبت شده به ترتیب با 105 میلیمتر مربوط به حصاردار خوسف، مختاران سربیشه 73 میلیمتر، بیشه سربیشه 55 و کلاته گاویج درمیان 52 میلیمتر است.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی افزود: به لحاظ دمایی تا سه‌شنبه هفته جاری دمای هوا در استان بین 4 تا 8 درجه افزایش می‌یابد و هوا گرم‌تر خواهد شد.

وی گفت: در شبانه روز گذشته سردترین نقطه استان با کمینه دمای هشت درجه مربوط به سربیشه و گرم‌ترین نقطه با بیشینه دمای 34 درجه، دهسلم نهبندان بود همچنین نوسانات دمایی در مرکز استان 12 و 24 ثبت شد.

لطفی بیان کرد: سامانه بارشی اخیر از روز پنج‌شنبه 13 اردیبهشت خراسان جنوبی را فرا گرفت و تا روز گذشته فعال بود که در برخی مناطق از جمله شهرستان‌های خوسف و نهبندان شدت بیشتری داشت و خساراتی بر جای گذاشت.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • ورود سامانه جدید بارندگی به خراسان جنوبی
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز