Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کمال الدین میر جعفریان روز چهارشنبه در نشست کارگروه بخش کشاورزی (قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان) افزود: با بسیج همگانی امکانات و تجهیزات با محوریت فرمانداری ها برای ثبت نام خسارت دیدگان سیل در سامانه سجاد اقدام شود.

وی تاکید کرد: همچنین انتظار داریم که با همکاری فرمانداری، بخشداری و روسای ادارات جهاد کشاورزی استان روند ارائه خدمات و غرامت به کشاورزان سرعت بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: ملاک نخست در پرداخت تسهیلات به خسارت دیدگان سیل بایستی در چارچوب قوانین و مقررات باشد و پرداخت منابع به صورت یک کار اساسی و زیربنایی مدیریت شود.

وی خطاب به فرمانداران و مدیران دستگاه های ذیربط تصریح کرد: از این فرصت برای جبران خسارت سیل به بهره برداران بخش کشاورزی نهایت استفاده را ببرند.

میرجعفریان ادامه داد: همچنین بایستی از ظرفیت دستگاه هایی از جمله دهیاری، بخشداری و شوارهای اسلامی برای هم افزایی در ثبت اطلاعات کشاورزان خسارت دیده استفاده شود.

وی گفت: اطلاع رسانی لازم بایستی انجام شود تا کشاورزان از این ظرفیت و فرصت ایجاد شده بی بهره نمانند لذا مجموعه جهاد کشاورزی نیز برنامه مدونی در این خصوص داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی افزود: مدت زمان بررسی میزان خسارت ها از ناحیه کشوری تعیین شده و قابل تمدید نخواهد بود لذا بایستی از این فرصت استفاده کرد.

وی بیان کرد: برخی شهرستان ها هنوز در ابتدای تشکیل پرونده برای کشاورزان خسارت دیده هستند و برعکس برخی شهرستان ها اطلاعات بخش زیادی از خسارت دیدگان را در سامانه ثبت کرده اند.

میرجعفریان عنوان کرد: شهرستانی که حداکثر ثبت اطلاعات کشاورزان خسارت دیده را در سامانه مذکور انجام داده باشد در پرداخت تسهیلات در اولویت قرار می گیرد و مابقی شهرستان ها در ردیف های بعدی و شناور خواهند بود.

وی از مدیران بانک های عامل پرداخت تسهیلات به کشاورزان خسارت دیده خواست: در پرداختی های بلاعوض و قرض الحسنه نهایت همکاری را داشته باشند تا کشاورزان برای دریافت تسهیلات با مشکل مواجه نشوند.

این نشست سه مصوبه شامل افزایش سرعت و پهنای باند اینترنت فرمانداری های شهرستان به منظور ثبت نام کشاورزان در سامانه سجاد، استفاده از بخش خصوصی در صورت تکافو نبودن امکانات و تجهیزات در این زمینه و پرداخت تسهیلات جبران خسارت سیل بر اساس تلفیق اطلاعات ثبت شده در سامانه و بررسی های میدانی داشت.

میزان خسارت وارده بر اثر سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی ۵۲۰ میلیارد تومان برآورد شده است که دولت تاکنون ۹۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض برای جبران خسارت به استان ابلاغ کرده است.

۷۵۵۷* ۶۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل کشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل

رئیس کمیته امداد شهرستان بابل گفت: با اجرای سیاست توانمندسازی مددجویان در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷۰ نفر از مددجویان، تسهیلات کاریابی و اشتغالزایی پرداخت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد نیک پور با اشاره به اجرای طرح اشتغالزا در بابل گفت: برای اجرای طرح های اشتغال در سال گذشته با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده مرکز با بانک‌های عامل از محل تبصره 16 و 18  و منابع صندوق امداد ولایت، مبلغ 140 میلیارد و 803 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی افزود: این تسهیلات در زمینه کشاورزی، صنعتی، دامپروری، صنایع دستی و خدمات پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد بابل تصریح کرد: در این فرصت‌ها 812 نفر از مددجویان و مجریان طرح های اشتغال با مهارت مختلف و پایدارسازی مشاغل آشنا شدند.

وی افزود: آشنایی با بازار کسب و کار و  اصول بازاریابی در کنار فروش محصولات با ورود اساتید دانشگاه، جهاد سازندگی و اداره دامپزشکی از خدمات ارائه شده در  آموزش کسب و کار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !