Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده گفت: این طور که برخی مطرح کرده‌اند، برای ثبت پرونده‌ها در سامانه سجاد نیاز به کسب ۳۰-۴۰ امضا نیست. در یکی دو مرحله مدارک ارائه شده، بررسی می‌شوند و برای پرداخت مالی آماده هستند. امیر شجاعان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به روند ثبت خسارات سیل در سامانه سجاد بیان داشت: با توجه به اینکه ثبت اطلاعات در این سامانه برای پرداخت مالی صورت می‌گیرد، طبیعتا باید مدارک مستند و دقیقی برای آن ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: پس از ثبت خسارات در سامانه سجاد، باید تیم کارشناسی مربوطه جهت برآورد خسارات به بازدید میدانی برود و نظر کارشناسی دهد تا بر اساس آن منابع مالی‌ را اختصاص دهیم.
مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده افزود: تنها به صرف ثبت نام و اظهار شخصی، نمی‌توانیم پرداخت وجه و معرفی به بانک را داشته باشیم. برای اینکه دقت کار افزایش یابد و اگر منابعی پرداخت می‌شود واقعا به آن فردی باشد که خسارت دیده است ؛ تیم‌های کارشناسی باید تحقیقات و بررسی‌های لازم را انجام دهند.

وی در واکنش به اظهاراتی مبنی بر نیاز به امضاهای فراوان و طولانی بودن روند ثبت نام در سامانه سجاد اظهارداشت: این طور که برخی مطرح کرده‌اند، برای ثبت پرونده‌ها در سامانه سجاد نیاز به کسب ۳۰-۴۰ امضا نیست. در یکی دو مرحله مدارک ارائه شده، بررسی می‌شوند و برای پرداخت مالی آماده هستند.

شجاعان یادآور شد: برای هر فرد آسیب دیده در سیل یک پرونده الکترونیک باز می‌کنیم و این کمک می‌کند بفهمیم چه خدماتی به او از زمان بحران تا زمان جبران خسارت داده شده است. ممکن است یک خانوار مسکن، دام و واحد تجاری خود را در سیل از دست داده باشند، همه این موارد  و تسهیلاتی که دریافت کرده‌انددر این پرونده اضافه و ثبت می‌شود.   مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده تاکید کرد: بنیاد مسکن تا حدود زیادی کار خود را انجام داده است و میزان منازل مسکونی خسارت دیده در استان‌های سیل زده را برآورد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه باید خسارات همه خانوارهای آسیب دیده به صورت میدانی بررسی شود و این فرآیند کمی زمان‌بر است، افزود: برای هماهنگی بیشتر، با تیم‌های تخصصی دستگاه‌های مختلف در حوزه های کشاورزی، مسکونی، دامی و تاسیساتی و غیره جلسات متعددی برگزار کردیم تا به فرم‌ها و فرمت‌های خاصی دست یافتیم.
شجاعان خاطرنشان کرد: بازه زمانی خاصی برای ثبت نام در سامانه سجاد در نظر گرفته نشده است، زیرا ممکن است برخی مناطق همچنان زیرآب باشد و برآورد خسارات نیاز به زمان داشته باشد. مواردی همچون پل‌، راه‌ها و مکان‌های عمومی بازدید میدانی و کارشناسی دقیق می‌خواهد که بخش اعظم آن انجام و در حال نهایی شدن است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده ثبت و بررسی سامانه سجاد اظهار شخصی تیم های کارشناسی واحد تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم

حامد دائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در تشریح آخرین اقدامات آتش سوزی واحدهای مسکونی و تجاری منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت اظهار کرد: نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم (ع) از امروز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه از صبح امروز دو اکیپ نقشه برداری در امامزاده ابراهیم (ع) مستقر شدند، افزود: نقشه برداری واحدهای آسیب دیده در حادثه آتش سوزی به دلیل تعیین حدود اربعه مالکین و جلوگیری از تداخل به زمین های همجوار انجام می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با تاکید بر اینکه پس از اتمام نقشه برداری این بنیاد نسبت به آواربرداری اقدام می‌شود، تصریح کرد: این عملیات که از امروز آغاز شده بین یک هفته تا ۱۰ روز طول می‌کشد.

کد خبر 6097275

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • تگرگ موجب شکستن شیشه خودرو‌ها و منازل دُرح سربیشه شد