Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش گفت: درصورتی‌که گذرواژه ثبت سامانه سجاد به جهاد کشاورزی گالیکش داده شود با سیستم‌ها و کاربران بیشتر این موضوع پیگیری می‌شود تا خسارت‌های بخش کشاورزی گالیکش در اسرع وقت در سامانه ثبت شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ صبح امروز سید حمزه موسوی در جلسه مدیران شهرستان گالیکش با اشاره به اینکه در سال «رونق تولید» قرار داریم گفت: هر اقدام باید با توجه به شرایط منطقه تصمیم‌گیری شود این همان تدبیری است که مقام معظم رهبری مستمراً به آن تأکیددارند؛ رونق تولید و زیرساخت شهرستان گالیکش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر مسئولین به این امورات اهمیت ندهند عقب خواهیم افتاد چراکه پایه اقتصادی گالیکش بر اساس کشاورزی استوارشده است. اگر پایه ضعیف شود دیگر امورات نیز ضعیف و ضعیف‌تر خواهد شد.

موسوی گفت: امسال سطح زیر کشت کلزا شهرستان 6 هزار و 144 هکتار است که تاکنون در منطقه دشت 5 هزار و 100 هکتار از آن برداشت‌شده است.

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش اضافه کرد: در مناطق کوهستانی گالیکش هنوز برداشت کلزا شروع نشده است؛ تاکنون 11 هزار تن محصول کلزا از سطح برداشت‌شده تحویل مراکز خرید تضمینی شده است؛ پیش‌بینی اولیه ما برداشت 12 هزار تن محصول کلزا از مزارع گالیکش بود که با توجه به سطح برداشت‌نشده امیدواریم این میزان به 13 هزار تن افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه تناژ برداشت محصول کلزا در مناطق کوهستانی گالیکش خوب است گفت: سال گذشته در یک هکتار از اراضی کوهستانی گالیکش حدود 5 تن کلزا برداشت‌شده است. درحالی‌که بالاترین رقم تولید اراضی دشت گالیکش در محصول کلزا امسال 3 هزار و 500 کیلوگرم بوده است.

به گفته وی برای خرید گندم تضمینی کشاورزان گالیکش نیز چهار مرکز سیلوی گالیکش، کارخانه‌های آرد کوثر و شریف، طلای سفید و 22 بهمن صادق‌آباد و یک مرکز تحویل بذر تکثیری مینو بذر در نظر گرفته‌شده است و تاکنون 29 هزار و 347 تن گندم تحویل این مراکز شده است.

موسوی گفت: بالاترین میزان برداشت امسال گندم گلستان تاکنون در دست کشاورزان گالیکش به میزان 7 هزار و 500 کیلوگرم در هکتار بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش گفت: سطح زیر کشت امسال گندم گالیکش 13 هزار و 95 هکتار بوده که تاکنون 7 هزار و 700 هکتار از آن برداشت‌شده. پیش‌بینی ما از برداشت گندم گالیکش 52 هزار تن در سال زراعی جاری است.

موسوی با اشاره به اینکه امسال بارندگی‌های خوبی در گلستان داشتیم و اکثر کشاورزان به کشت برنج روی می‌آورند گفت: امسال برای اولین بار در گالیکش در سطح 17 هکتار خشکِ کاری برنج انجام‌شده که مصرف آب را به یک‌سوم در این محصول کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بااطلاع رسانی‌های انجام‌شده آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی در گالیکش کم شده است گفت: تاکنون از محل آتش زدن بقایای کشاورزی آسیبی به محصولات کشاورزی گالیکش وارد نشده و تنها یک مورد محدود حریق در بقایای کشاورزی بخش لوه بوده که به‌خوبی مهارشده است.

موسوی با اشاره به خسارت‌های سیل اخیر گلستان در گالیکش گفت: تاکنون 921 پرونده خسارت سیل در کارگروه گالیکش در سطح هزار و 74 هکتار به مبلغ یک میلیارد و 680 میلیون تومان در بخش زراعی و باغی شهرستان ثبت‌شده است.

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش افزود: از این تعداد 429 پرونده به میزان 352 هکتار به مبلغ 818 میلیون تومان به‌طور صددرصدی خسارت‌دیده‌اند؛ 492 پرونده نیز زیر صددرصدی خسارت‌دیده هستند؛ بررسی 150 پرونده به میزان 722 هکتار و مبلغ 862 میلیون تومان نیز طی روزهای آتی انجام می‌شود.

وی گفت: متأسفانه تاکنون تنها 110 پرونده خسارت سیل گالیکش در سامانه سجاد مستقر در فرمانداری ثبت‌شده است.

موسوی افزود: درصورتی‌که گذرواژه ثبت سامانه سجاد به جهاد کشاورزی گالیکش داده شود با سیستم‌ها و کاربران بیشتر این موضوع پیگیری می‌شود تا خسارت‌های بخش کشاورزی گالیکش در اسرع وقت در سامانه ثبت شود.

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش همچنین گفت: در سه‌ماهه اول امسال یک‌میلیون و 950 هزار لیتر سوخت به بخش کشاورزی گالیکش اختصاص‌یافته؛ ما درخواست 2 میلیون و 233 هزار لیتر داشتیم و 50 هزار لیتر آن باقی‌مانده که تا پایان ماه جاری حوله آن صادر می‌شود.

موسوی در خاتمه از اصحاب رسانه خواست چنانچه اقدامات جهاد کشاورزی را نقد می‌کنند پیشرفت‌های کشاورزی هم برای آگاهی بیشتر به اطلاع شهروندان برسانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت