Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امید حاجتی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان در کارگروه استانی برآورد تعیین خسارت و تخصیص منابع سیل اخیر در بخش کشاورزی گفت: فرآیند پرداخت خسارت‌ها به پرونده‌هایی که تکمیل و در سامانه سجاد ثبت شده باشند، طی هفته جاری آغاز خواهد شد.

وی بیان داشت: کشاورزانی که در سیل خوزستان دچار بیش‌ترین میزان آسیب شدند، در اولویت پرداخت خسارت‌ها قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجتی تصریح کرد: با توجه به ضرورت پایداری و حفظ اشتغال موجود در واحد‌های خسارت دیده نیشکر، پرداخت خسارت به این کشت و صنعت‌ها نیز در حال پیگیری است.

قابلیت پرداخت خسارت به ۲۱۶ پرونده در بخش کشاورزی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان به ارسال ۲۵۶ پرونده از سوی شهرستان‌های مرتبط به کارگروه برآورد بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۲۱۶ پرونده مورد بررسی قرار گرفته که قابلیت پرداخت خسارت را دارند.

این مقام مسئول اظهار داشت: تکمیل بقیه پرونده‌ها در شهرستان‌های خوزستان ادامه دارد و بر اساس حجم خسارات به این کمیته ارسال می‌شوند.

به گفته امید حاجتی، دولت با وجود مشکلات متعدد برای تأمین منابع توانست در حوزه پرداخت خسارت‌ها ۹.۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار به بخش کشاورزی خوزستان اختصاص دهد.

رئیس کمیته امور برآورد و تخصیص منابع قرارگاه استانی بازسازی مناطق سیل زده خوزستان در ادامه تصریح کرد: این مبلغ از محل اعتبارات ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت برای جبران خسارت بخش‌های کشاورزی استان ابلاغ شد.

بازسازی بخشی از زیرساخت‌ها با استفاده از ظرفیت‌های استان

وی اذعان داشت: در استان خوزستان همزمان با اقدامات انجام شده در بحث مدیریت عوارض مخرب سیلاب، برآورد‌های خسارت مربوط به حوزه مردمی و فعالان بخش کشاورزی و همچنین بررسی میزان آسیب وارده به زیرساخت‌های استان انجام شده است.

حاجتی انجام برآورد این خسارت‌ها را در فضایی شفاف بیان کرد و افزود: به دلیل وجود آب ناشی از سیل در برخی مناطق خوزستان، تعیین میزان خسارات همچنان ادامه دارد و این درحالی است که پیش از ابلاغ منابع از سوی دولت، از ظرفیت‌های استانی استفاده شد تا روند بازگشت مردم به شرایط عادی زندگی تسریع پیدا کند.

وی گفت: به همین منظور پیش از تخصیص منابع برای بازسازی زیرساخت‌ها، برخی از دستگاه‌های اجرایی اقدام به ایجاد تعهدات مالی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، بابت هر هکتار زراعت دیم تا سقف ۲۰ میلیون ریال و هر هکتار زراعت آبی و باغی نیز ۵۰ میلیون ریال خسارت پرداخت می‌شود.
همچنین برای هر راس دام سبک ۵ میلیون ریال، دام سنگین ۳۰ میلیون ریال و بابت هر واحد مرغداری تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبر خوزستان گفت: این خسارت‌ها شامل آبگرفتگی، ریزش خوشه، خمیدگی و خوابیدگی است.

نبی پور افزود: همچنین بر اثر تگرگ موجب شکستگی دانه به برخی محصولات در این مزارع شد. 

وی ادامه داد: میزان خسارت‌ها بین ۱۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: ۳۹۲ هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه هستند که شامل ۱۹۴ هزار گندم آبی، ۱۷۲ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار سایر محصولات است.

نبی پور با اشاره آغاز ارزیابی خسارت‌ها گفت: این ارزیابی‌ها به صورت دقیق انجام و خسارت‌ها پرداحت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان